Med Netflix sin plan om å starte slå ned på passorddeling i 2023 prøver mange frustrerte Netflix-brukere å finne ut hvordan de kan kansellere abonnementene sine.
Strømmegiganten har ikke hatt det beste året, men Reed Hastings og selskapet prøver å snu ting. For det første har Netflix annonsert planen deres om å rulle ut en ny annonsestøttet abonnementsplan i november som vil være ,99 per måned ( billigere enn deres nåværende grunnplan). Men det er neppe sammenlignet med inflasjonen abonnenter har sett det siste tiåret. I 2019, Statsmann rapporterte om Netflixs prisøkninger som viser at grunnleggende planer øker fra ,99 til ,99 over fem år (for øyeblikket til ,99), standardplaner øker fra ,99 til ,99 over ni år (for øyeblikket til ,49), og premiumplaner øker fra ,99 til ,99 over syv år (for øyeblikket ,99). Dette ber oss lure på: Hva gir Netflix?
Disse endringene har rimeligvis gjort seerne frustrerte og forvirrede, siden streamingplattformer ble populær som lavprisalternativer til grunnleggende kabel. I likhet med Airbnb har imidlertid prisene økt og de opprinnelige forbrukerne blir drevet ut. Nå, med populære programmer og neste dag streaming-alternativer som er strødd over forskjellige streamere, er det ingen mangel på alternativer. Her er alt du trenger å vite om hvordan Netflix vil takle passorddeling i løpet av de neste månedene og hvordan du kansellerer abonnementet ditt.
Krav på passorddeling for å begynne 2023
I følge CBS Nyheter Netflix planlegger å begynne å implementere sin passorddelingspolicy i USA i 2023, etter å ha rullet den ut i Argentina, Den dominikanske republikk, Honduras, El Salvador og Guatemala.
Streameren lar for øyeblikket Netflix-abonnenter være vert for fem separate profiler på kontoen deres, og avhengig av planen kan programmer streames på tvers av 1-4 enheter samtidig. Fra begynnelsen av 2023 vil Netflix imidlertid bare tillate ett 'hjem' per konto, og alle underkontoer vil bli underlagt en ekstra avgift.
Kostnaden er ikke spesifisert for amerikanske abonnenter, men tidligere utrullinger ser flere profiler til ,99 per måned. Denne endringen vil direkte påvirke de som deler abonnement med familiemedlemmer som bor i forskjellige hus og stater, for eksempel blandede familier og studenter.
En tweet med over 88 000 likes lyder: 'Min Netflix-konto har hatt de samme fire personene på den i over 12 år. Jeg betalte for at hele familien min skulle ha Netflix før jeg kunne stemme. Hvis de begynner å ta betalt for det, vil jeg stenge hele operasjonen.»
Netflix-kontoen min har hatt de samme fire personene i over 12 år. Jeg betalte for at hele familien min skulle ha Netflix før jeg kunne stemme. Hvis de begynner å ta betalt for det, vil jeg stenge hele operasjonen lol. Ville for meg at forretningsmodellen deres endret seg til å 'pisse av alle.'
— Spooky Neeks: Legendborn Loyalist (@ItsNeeksYeah) 22. oktober 2022
En annen skrev , 'Så når datteren min, som tilbringer halve uken hos moren sin, logger på Netflix-kontoen min derfra, kommer du til å belaste meg en ekstra avgift? Føl deg, @netflix. Jeg avbryter før det skjer.'
Den populære Twitter-kontoen Uber Facts (som tweeter flere tilfeldige fakta daglig) kom til og med med på kommentarene. De skrev , 'I 2017 twitret Netflix 'Kjærlighet deler et passord'', og ble møtt med en haug med sitat-tweets som påpekte hvordan modellen har endret seg.
Netflix i 2017: Love deler et passord.
Netflix i 2022: Vi belaster deg nå hver gang du deler et passord.
Netflix er falsk. https://t.co/ihyCyVadhk
chicago bears spill live— EJ (@FulaniDude) 19. oktober 2022
Slik kansellerer du Netflix-kontoen
Selv om Netflixs kommende endring ikke holder brukerne fornøyde, er streamerens grensesnitt fortsatt ekstremt brukervennlig. Å kansellere Netflix-kontoen din er superenkelt og tar mindre enn fem minutter.
Først logger du på din Netflix konto på en datamaskin, bærbar datamaskin eller mobilenhet. Naviger deretter til profilen din og klikk på rullegardinmenyen øverst til høyre på skjermen og klikk på alternativet som sier Konto.
På kontofanen vil du se faktureringsinformasjon, plandetaljer, profiler og kontoinnstillinger. Herfra kan du starte profiloverføringsprosessen, som lar deg overføre profiler til et nytt Netflix-abonnement (for å unngå økte kostnader når passorddelingsinitiativet begynner). For å gjøre dette, trykk på pil ned til høyre for de oppførte profilene eller gå til bunnen av kontosiden der det står 'innstillinger' og klikk 'slå på profiloverføringer.'
Kontodelen lar deg også slette kontoen din. Øverst på siden, under Medlemskap og fakturering-delen, er det en blokk som leser «avbryt medlemskap». Når du klikker på blokken, er det et alternativ for å kansellere kontoen din eller bytte til en billigere plan. Hvis du bestemmer deg for å kansellere, lagrer Netflix dine profiler, favoritter, visningspreferanser og kontodetaljer i 10 måneder, i tilfelle du ombestemmer deg.