Vi har alle gjort det: du er nysgjerrig på en film eller et show, men det er ikke en du vil prøve å se. Likevel huler du og ser på den ... og takle forlegenheten over å se den kontinuerlig dukke opp i visningshistorikken din. Med delte kontoer og omreisende passord på Netflix er det ganske enkelt å se hva noen har gjort seg skyld i bingeing i det siste.
Så hvordan blir du kvitt den skumle Netflix-fortiden din? Og hva strømmer publikum i hemmelighet?
Det er 365 dager , en av Netflix mest populære nåværende titler, som like gjerne kan være en polsk 50 Shades of Grey. Den har BDSM, utallige sexscener og en båtscene som ’s Meghan O’Keefe ringer det nærmeste til porno på Netflix.
Og så er det den beryktede 2015 Gaspar Noé-filmen, Kjærlighet , som gjør 365 dager ser ut som en PG-13-film. Filmen ble opprinnelig filmet i 3-D og har usimulert, penetrerende sex, inkludert et skudd av en ejakulerende penis. I en nylig TikTok-trend har brukerne strømmet åpningsscenen til Kjærlighet, som viser et par som har sex, og filmer sin reaksjon på det. Men når de har utsatt seg for noen minutter av filmen, er de klare til å skrubbe bevis fra Netflix-kontoen sin.
Enten du deltar i Kjærlighet sosiale medier, vil ikke at familien skal se 365 dager i seerhistorikken din, eller bare så på en spesielt osteaktig sitcom du helst vil glemme, har vi dekket deg. Det er en enkel løsning å slette Netflix-historikken din, og her er alt du trenger å vite for å gjøre det:
SLETTING AV EN TITEL I NETFLIX-HISTORIEN:
Først, logg på Netflix-kontoen din og klikk på profilikonet for å komme til kontoseksjonen. Derfra ser du profilseksjonen. Hvis du deler kontoen din med flere brukere, vil du gå til ikonet med navnet ditt på, og deretter klikke Visningsaktivitet.
Det vises en liste som viser hele historien din om streaming på Netflix. For å slette en enkelt tittel, som Gaspar Noé Kjærlighet, Bare velg sirkelknappen med en skråstrek gjennom den på venstre side av skjermen, som gir brukerne muligheten til å skjule seg fra visningshistorikken. Og poof, det er borte for godt.
SLIK SLETTER DU EN FULL SERIE FRA NETFLIX-HISTORIEN:
Netflix gjør det enkelt å skjule din skyldige, full-sesong binge. For å slette et helt show, velg en enkelt episode av showet du vil slette fra visningshistorikken din. Når du klikker på sirkelknappen med en skråstrek gjennom den for å fjerne den enkelte episoden, vil den be deg om å slette hele serien med Hide Series-knappen. Showet vil ikke lenger brukes til å gi anbefalinger for fremtidig streaming, med mindre du ser det igjen.
HVORDAN SLETTE FULL NETFLIX-HISTORIE:
Ok, så du så på Kjærlighet flere ganger. Du kunne ikke få nok av 365 dager og hadde mange personlige visninger. Det er også en løsning på det. Netflix tillater brukere å fullstendig kvitte seg med seerhistorikken for alle titler de har streamet tidligere, og slette hele kontoen.
For å slette hele Netflix-historikken, bla til bunnen av siden for visningsaktivitet. Der finner du en knapp som sier Skjul alt nederst til venstre på skjermen. Ved å klikke på denne knappen skjules hele visningsaktiviteten på profilen din. Bare vær forsiktig før du velger dette alternativet - det kan ikke angres, og det betyr at Netflix ikke lenger vil bruke den tidligere visningsaktiviteten din til å anbefale lignende show og filmer å streame i fremtiden.
Hvor lang tid tar NETFLIX å rydde historien om å se?
I de fleste tilfeller er Netflix ganske raskt i å fjerne tidligere titler, men det skjer ikke alltid umiddelbart. Seerne garanteres at titlene de skjuler fra historien deres vil forsvinne innen 24 timer.
I ett tilfelle vil Netflix ikke tømme visningshistorikken. Hvis du prøver å skjule visningsaktiviteten din mens du bruker en Netflix Kids-profil, har du lykke til - Netflix tillater ikke at titler blir skjult fra en Kids-konto.